Izvor: Blic, 17.Maj.2021, 22:55

Marija je dala otkaz u korporaciji u Srbiji i čak godinu dana živela u rizortu: Ne želim da živim za samo 20 dana odmora godišnje!

Mali broj nas može da se pohvali da će prošlu godinu pamtiti po dobrom. Dok je većina vreme provodila u izolaciji, dok smo brojali dane i mesece kada ćemo ponovo voditi normalan život, Marija je imala sreću da za to vreme leži na plaži, pliva u kristalno plavoj vodi i uživa u svemu u čemu mi "smrtnici" ne možemo. Međutim, ove godine se to neće desiti i mnogi su već rezervisali svoje mesto u popularnim letovalištima. Ukoliko je Egipat vaš izbor, ova devojka će vam biti savršen vodič kroz nekoliko pasusa koji slede.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.