Izvor: Blic, 03.Dec.2022, 17:34

Makron poručio Francuzima: Mogući su nestanci struje, ali BEZ PANIKE!

Francuski predsednik Emanuel Makron je poručio da nema razloga za paniku zbog mogucih nestanaka struje ove zime, ali je pozvao građane da koriste manje energije, a državno preduzece EDF da ponovo pokrene nuklearne reaktore kako bi se ove zime sprečili prekidi u snabdevanju električnom energijom.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

"MOGUĆI SU NESTANCI STRUJE" Francuska u problemu zbog električne energije, Makron: Nema panike!

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Dec.2022

Makron pozvao građane da koriste manje energije...Francuski predsednik Emanuel Makron je poručio da nema razloga za paniku zbog mogućih nestanaka struje ove zime, ali je pozvao građane da koriste manje energije, a državno preduzece EDF da ponovo pokrene nuklearne reaktore kako bi se ove zime sprečili...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.