Izvor: Blic, 06.Sep.2023, 08:03

"Majka me je ostavila u Domu za nezbrinutu decu, dečko me pretukao - PUKLA MI JE BUBNA OPNA" Stravična ispovest učesnice "Elite"

Jovana Bijelović učesnica "Zadruge 7 Elita" pred ulazak na imanje u Šimanovcima otkrila je tešku životnu priču. Kako je ispričala odrasla je u Domu za nezbrinutu decu.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

"MAJKA ME JE ODVELA U DOM, MOMAK ME JE PRETUKAO, pukla mi je bubna opna!" Zadrugarka jedva izvukla živu glavu - teška priča

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Sep.2023

Prijavila slučaj policiji i trenutno je u toku sudski proces!..Sedma sezona rijaliti programa "Zadruga" je počela u subotu i na velelepno imanje u Šimanovcima se uselilo 56 takmičara, među kojima je i Jovana Bijelović. Ova rijaliti učesnica iza svog osmeha krije tešku životnu priču. Ona je...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.