Izvor: Blic, 22.Feb.2024, 07:16

"MUŽ ME JE OSTAVIO KAO PSA NA ULICI U BEOGRADU" Isplivala nova prepiska nestale Ane Knežević sa prijateljicom: "Tada sam već bila zlostavljana"

"Kasnije sam shvatila da me je ostavio kao psa na ulici u Beogradu", glasi deo poruke Ane Knežević, žene koja je misteriozno nestala u Španiji u koju se odselila u decembru prošle godine nakon stresnog raskida sa suprugom, Srbinom Davidom Kneževićem. U američkim medijima objavljena je fotografija prepiske Ane i njene prijateljice, a u kojima nestala žena govori o lošem odnosu sa suprugom.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"OSTAVIO ME KAO PSA NA ULICI!" Isplivala ŠOKANTNA nova prepiska nestale srpske snajke i njene prijateljice! Ana se PLAŠILA za svoj život?!

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Feb.2024

Poslednji put je viđena 2. februara..- Kasnije sam shvatila da me je ostavio kao psa na ulici u Beogradu - glasi deo poruke Ane Knežević, žene koja je misteriozno nestala u Španiji u koju se odselila u decembru prošle godine nakon stresnog raskida sa suprugom, Srbinom Davidom Kneževićem. U američkim...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.