Izvor: Blic, 15.Jun.2020, 15:56

"MOŽE SIN DA JOJ BUDE" Lidija Vukićević u vezi sa MLAĐIM MUŠKARCEM, ogolila dušu i našla se na meti osuda

Glumica Lidija Vukićević ogolila je dušu o svom privatnom životu i priznala da je zaljubljena u mlađeg muškarca, te da joj je ljubav neophodna kako bi funkcionisala, ali nije želela da otkrije o kome je reč.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Lidija Vukićević priznala da već tri godine ima mlađeg momka

Izvor: Nezavisne Novine, 16.Jun.2020, 07:57

Glumica Lidija Vukićević (57) priznala je da je zaljubljena u mlađeg muškarca i da joj je ljubav neophodna za funkcionisanje.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Vanvremenska zavodnica uživa u ljubavi: Ovaj dasa je njen novi dečko!

Izvor: Story, 16.Jun.2020

Vanvremenska zavodnica Lidija Vukićević otvoreno je priznala da je u vezi s mlađim muškarcem. Njegov identitet nije želela da otkrije, ali je potvrdila da je srećna i zaljubljena. Šta je rekla povodom toga, pročitajte u nastavku!  Vanvremenska zavodnica Lidija Vukićević koja javnost intrigira...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.