Izvor: Blic, 12.Jun.2023, 19:37

"MOŽDA JE TU NEKO KO ME JE RANIO '92. GODINE, PA ŠTA?" Glumac o saradnji srpskog i bošnjačkog pozorišta: "Ista nam je krv, a pogubio sam najbolje drugove"

Glumac Aleksandar Stojković Piksi (50) javno je progovorio o pozorištu, te saradnji srpskog i bošnjačkog pozorišta pune tri decenije od rata, povodom različitih komentara koji su pokrenuti zbog gostovanja sarajevskog pozorišta u Banjaluci.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

„Treba li nekome da se pravdam 30 godina nakon rata“: Glumac iz Banjaluke o saradnji s pozorištem iz Sarajeva (VIDEO)

Izvor: Danas, 12.Jun.2023

Glumac Aleksandar Stojković Piksi na konferenciji za štampu u Narodnom pozorištu Republike Srpske u Banjaluci govorio je o saradnji srpskog i bošnjačkog pozorišta pune tri decenije nakon rata, a povodom različitih komentara koji su pokrenuti zbog gostovanja sarajevskog pozorišta u ovom gradu.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.