Izvor: Blic, 29.Nov.2022, 12:08

"MOLIO SAM SESTRU ZA DUET, ONA NIJE HTELA" Brat priznao da ga je Rada Manojlović odbila za saradnju: "Sam se borim za sebe i svoju karijeru"

Brat pevačice Radmile Manojlović, Nenad kaže da je nekoliko puta insistirao da sa sestrom snimi pesmu, ali je ona to odbijala i govorila da nije vreme za duet.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

"MOLIO SAM SESTRU ZA DUET, ALI NIJE HTELA!" Radin brat OTKRIO - Sam se borim za sebe i svoju karijeru!

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Nov.2022

Šokantno priznanje...Brat pevačice Rade Manojlović, Nenad, kaže da je nekoliko puta pitao svoju poznatu sestru da sa njim snimi duet, ali ga je ona odbijala, uz obrazloženje da za isti nije pogodan trenutak...- Želeo sam s Radom duet. Nije da nije bilo pokušaja, u početku sam ja više baš navaljivao,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.