Izvor: Blic, 03.Nov.2021, 15:30

"MOJA DECA SU NEVINA U SVEMU OVOME, UKALJANA NAM JE ČAST" I braća Jojke imaju ALIBI za noć kada je ubijena porodica Đokić! Evo šta je nakon saslušanja rekla njihova majka (VIDEO)

M. K. i A. K, poznatiji kao braća Jojke, koji su uhapšeni nakon što ih je Goran Džonić označio kao direktne izvršioce brutalnog ubistva porodice Đokić iz Aleksinca, imaju alibi za noć kada se odigrao jeziv zločin. Kako su u Višem sudu danas ispričali svedoci, oni u noći između 26. i 27. septembra, kada su Goran, Gordana i Lidija ubijeni, nisu mogli biti na mestu zločina, niti imaju neke veze sa istim.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

OVO JE DŽONIĆEV PROFIL - PRIVLAČE GA BOLESNE STVARI? "U pitanju je psihopatska ličnost koja nema emocije"

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Nov.2021

U pritvoru se zbog ubistva porodice Đokić trenutno nalaze četiri osobe, dok je za izvesnim D. P., kog je Džonić označio kao krivca, policija raspisala poternicu...Goran Džonić (59), vatrogasac u penziji iz Moravca, koji je osumnjičen da je opljačkao, hladnokrvno ubio i zapalio članove porodice...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.