Izvor: Blic, 10.Maj.2020, 07:09

"MOJA BAKA MOJ LAJF KOUČ" 7 životnih mudrosti starice iz sela kod Aranđelovca nateraće vas da se DOBRO ZAMISLITE

Sklonost naših baka da često u govor ubace narodne poslovice ili pokoju arhaičnu reč, a i da bezmalo puta ponove istu priču iz mlađih dana, učinile su da potcenimo svu njihovu životnu mudrost. A kada razmislimo, svaka od naših baka mogla bi da bude takozvani lajf kouč, iliti životni trener, koji bi nas podučio mnogo čemu.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

MOJA BAKA, MOJ LAJF KOUČ: Sedam životnih lekcija koje je Nenad naučio na selu, a kojih nema na kursevima

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Maj.2020

Sklonost naših baka da često u govor ubace narodne poslovice ili pokoju arhaičnu reč, a i da bezmalo puta ponove istu priču iz mlađih dana, učinile su da potcenimo svu njihovu životnu mudrost... A kada razmislimo, svaka od naših baka mogla bi da bude takozvani lajf kouč, iliti životni trener,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.