Izvor: Blic, 13.Dec.2021, 15:43

"MOJ SIN JE BUJAN I NEOBUZDAN, HOĆE DA PRETERA" Otac Baka Praseta brani sina od napada posle samoubistva jutjuberke Kike Đukić

Sveštenik Nenad Ilić, otac jutjubera Bogdana Ilića, poznatijeg kao Baka Prase, oglasio se na društvenim mrežama komentarima u kojima brani sina posle napada na njega koji su usledili posle samoubistva jutjuberke Kristine Kike Đukić (21), koja je pre više od dve godine bila u sukobu sa Bakom Prasetom.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

POKRENUTA PETICIJA ZA ZABRANU EMITOVANJA BAKE PRASETA NA JUTJUBU: "Prestanimo sa zaglupljivanjem i uništavanjem mladih mozgova"

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Dec.2021, 08:41

Samoubistvo srpske influenserke i jutjuberke Kristine Kike Đukić (21) otvorilo je pitanje nasilja, vređanja i ponižavanja na društvenim mrežama..Na sajtu "peticije.online" pokrenuta je peticija za zabranu emitovanja Baka Praseta na Jutjubu! Ova peticija, kako navode autori, pokrenuta je zbog...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.