Izvor: Blic, 26.Mar.2023, 20:29

"MOJ KVART-MOJA PRAVILA!" "Blic" istražuje: Krvavi sukob sa Novog Beograda samo jedan u nizu: "To je tihi rat koji se preselio na ulice"

Krvavi navijački sukob koji je u sredu uveče izbio u Gandijevoj ulici na Novom Beogradu je tipičan primer huliganizma, a zbog prevlasti nad teritorijama i sukobima oko grafita nije isključeno da se neće ponoviti. Navijači svoje teritorije označavaju grafitima i obeležjima grupe, a zbog toga mladići idu toliko daleko da prave sačekuše u kojima navijači "gube glave".

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

ZBOG TERITORIJE SPREMNI DA "SKIDAJU" GLAVE Bukti rat navijača na ulicama Beograda: Evo koje grupe "drže" novobeogradske blokove i kako ih obeležavaju

Izvor: Blic, 27.Mar.2023, 17:54

Masovna tuča huligana, koja je izbila u sredu uveče, nastala je zbog "borbe oko teritorije". Kako saznajemo, navijači Zvezde su napravili sačekušu navijačima Partizana i napali ih u Bloku 63, koji slovi za teritoriju partizanove navijačke frakcije "Vandal bojsi".

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.