Izvor: Blic, 10.Maj.2023, 23:18

“MOG SINA SU NAŠAMARALA DVA DRUGA” Ana Mihajlovski se oglasila o nasilju nad njenim detetom: “Ide u istu školu u kojoj je sin Milice Kon”

Nedelju dana prošlo je od nezapamćene tragedije koja se dogodila u OŠ "Vladislav Ribnikar" na Vračaru, kada je dečak-ubica K.K. počinio masakr i tom prilikom ubio osam učenika i čuvara, a ranio još šestoro dece i nastavnicu.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

"JURIO SAM PO HODNIKU, TRAŽIO SAM MLAĐU SESTRU" Potresna ispovest učenika "Ribnikara" koji je sve čuo: Svi su vrištali, ja sam se sakrio sa njom u ćošak

Izvor: Blic, 11.Maj.2023, 21:14

U OŠ "Vladislav Ribnikar" dogodila se stravična pucnjava u kojoj je devet osoba, među kojima je osmoro dece, stradalo, kada je dečak ubica ispalio 57 hitaca, a kako je za "Blic" ispričao tada učenik ove škole, sve se dogodilo veoma brzo, a jedino što mu je na umu sve vreme bilo je - njegova mlađa...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.