Izvor: Blic, 23.Jun.2022, 14:34

MNOGI SU JE ČEKALI GODINAMA: Tviter testira opciju koja će obradovati korisnike

Jedna od najpopularnijih društvenih mreža na svetu, Tviter, testira novu funkciju koja će korisnicima omogućiti da dele "beleške" sa čak 2.500 reči. Trenutno ograničenje objava na ovoj društvenoj mreži je 280 karaktera, pa je kompanija odlučila da na ovaj način odgovori na to što ljudi koriste fotografije kako bi objavili dugačke postove ili usmeravaju svoje pratioce na linkove do drugih društvenih mreža.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Twitter testira opciju koju su korisnici godinama čekali

Izvor: NovaEnergija.net, 23.Jun.2022

Jedna od najpopularnijih društvenih mreža na svetu, Tviter, testira novu funkciju koja će korisnicima omogućiti da dele “beleške” sa čak 2.500 reči. Trenutno ograničenje objava na ovoj društvenoj mreži je 280 karaktera, pa je kompanija odlučila da na ovaj način odgovori na to što ljudi...

Nastavak na NovaEnergija.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.