Izvor: Blic, 20.Jan.2020, 19:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MLADIĆI RANJENI NA BANOVOM BRDU POZNATI POLICIJI Policija češlja snimke, traži očevice, a sumnja se da je NAPADAČ IMAO SAUČESNIKA

Vanja Č. (22) i Luka J. (23) teško su ranjeni u pucnjavi koja se dogodila u subotu u beogradskom naselju Banovo brdo. Vanja Č. sin je Predraga Asanovića, poznatijeg kao Peđa Bambalić, i životno je ugrožen.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

MLADIĆ NA BANOVOM BRDU RANJEN NA ISTI NAČIN KAO NJEGOV STRIC Jedna poznata porodica, dve pucnjave PO ISTOM SCENARIJU

Izvor: Blic, 21.Jan.2020, 00:11

Vanja Č. (22), ranjen je u subotu uveče na Banovom brdu sin je Predraga Asanovića, poznatog kao jedan od braće Bambalić koji su srpskoj javnosti bili poznati devedesetih godina. Osim Vanje, ranjen je i njegov prijatelj Luka J. (23) i obojica se još uvek nalaze u bolnici.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.