Izvor: Blic, 23.Nov.2020, 21:56

MISTERIOZNI ZVUCI U POLA NOĆI Novosađani ne spavaju zbog ČUDNE BUKE koja odzvanja gradom, evo o ČEMU SE ZAPRAVO RADI (VIDEO)

Novosađani su poslednjih dana poprilično zaintrigirani misterioznom bukom zbog koje gotovo da ni ne spavaju, a našoj redakciji se javilo nekoliko građana koji kažu da se poslednji put to desilo u petak uveče oko 22 sata. Tada je iritirajuća ujednačena buka trajala skoro do ponoći.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

ŠTA SE TO DEŠAVA U NOVOM SADU? MISTERIOZNI ZVUCI U POLA NOĆI: Građani ne mogu da spavaju zbog ČUDNE BUKE

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Nov.2020

Čudni zvuci uznemirili građane Novog Sada...Novosađani su poslednjih dana poprilično zaintrigirani misterioznom bukom zbog koje gotovo da ni ne spavaju, a našoj redakciji se javilo nekoliko građana koji kažu da se poslednji put to desilo u petak uveče oko 22 sata. Tada je iritirajuća ujednačena...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.