Izvor: Blic, 24.Okt.2021, 15:21

MISTERIOZNI KRUGOVI U SELU PORED ČAČKA Niko ne zna odakle oni tu, vlasnik imanja: Nisu NI VILE, NI SVEMIRSKI BROD (FOTO)

Zelene površine redovno je kosio ručno ili električnom kosilicom, a onda su počele da se dešavaju neobjašnjive stvari. Jedan po jedan, ničim izazvani pravili su se krugovi na travi i sada ih u ovom domaćinstvu ima ukupno sedam. Neverica je zavladala kod ovog domaćina i komšija, jer nikome nije jasno na osnovu čega je na pojedinim mestima trava potpuno sagorela i to u kružnom obliku.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Misteriozni krugovi u travi pored Čačka, ljudi se plaše i mole za pomoć

Izvor: Luftika.rs, 24.Okt.2021

Misterije i neobjašnjive pojave oduvek su intrigirale ljude širom sveta, a i u našem okruženju postoje mnogi fenomeni koji nikada nisu do kraja rasveteljeni. Neko će ovakve priče okarakterisati kao plod bujne mašte, dok će drugi biti skloniji da otvore svoj um za različite mogućnosti i interpretacije.. Slična...

Nastavak na Luftika.rs...

Sedam misterioznih krugova u selu pored Čačka: Trava na tom mestu potpuno sagorela

Izvor: B92, 25.Okt.2021, 08:09

Dvorište Draga Labana u selu Trbušani kod Čačka do pre tri godine izgledalo je potpuno normalno. Zelene površine redovno je kosio ručno ili električnom kosilicom, a onda su počele da se dešavaju neobjašnjive stvari...Jedan po jedan, ničim izazvani pravili su se krugovi na travi i sada ih u...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.