Izvor: Blic, 21.Feb.2024, 22:01

"MISLILA SAM DA UMIREM" Slavica Ćukteraš se suočila sa anksioznim napadima, kasnije je imala problem sa trudnoćom, a kada je u pitanju razvod kaže: "U braku sam patila" (VIDEO)

Pevačica Slavica Ćukteraš u emisiji "Na terapiji sa Slavicom Đukić Dejanović" koja se emituje u sredu u 21 sat na Blic televiziji, otvoreno govori sa kakvim se sve problemima suočavala. Iskreno priča o tome da je imala psihičkih problema zbog kojih je morala da potraži pomoć, kao i problema sa trudnoćom za koju su joj rekli na početku da zapravo samo telo sve simulira, da bi na kraju rodila ćerku Viktoriju, a priča i o razvodu braka koji je trajao šest godina.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.