Izvor: Blic, 31.Okt.2020, 15:34

MINISTARKA SA DIREKTORIMA JAVNIH PREDUZEĆA, BAJATOVIĆ UDALJEN SA SASTANKA "Biće promena u radu, očekujem da se radi bolje i efikasnije"

Potpredsednica Vlade i ministarka rudarstva i energetike Zorana Mihajlović održala je danas sastanak sa direktorima javnih preduzeća iz ovog resora, a pre kraja skupa Dušan Bajatović, direktor Srbijagasa, udaljen je sa sastanka, kako je saopšteno, "zbog nepoštovanja institucije Vlade Srbije". U saopštenju nije navedno šta je Bajatoviću konkretno zamereno.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bajatović udaljen sa sastanka sa ministarkom Mihajlović zbog nepoštovanja Vlade

Izvor: Danas, 31.Okt.2020

Direktor Srbijagasa Dušan Bajatović udaljen je sa sastanka sa ministarkom energetike Zoranom Mihajlović zbog, kako je navedeno u saopštenju njenog Ministarstva, nepoštovanja institucije Vlade Srbije".

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.