Izvor: Blic, 23.Feb.2024, 17:53

MILJAN HOFMAN IDE NA ROBIJU Šamarao konobara u restoranu u Irigu, pa tvrdio da je sve bio "šaljivi" skeč

Miljanu Vidoviću Hofmanu danas je u Osnovnom sudu u Rumi izrečena kazna zatvora u trajanju od 10 meseci zbog sumnje da je počinio krivično delo zlostavljanje i mučenje što je osumnjičeni opovrgao i u svojoj odbrani rekao da nije kriv.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SUD DONEO ODLUKU O MILJANU HOFMANU: Evo kolika kazna ga čeka zbog zlostavljanja i mučenja konobara

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Feb.2024

Odbrana je posle njihovog saslušanja zatražila da Miljan Hofman bude oslobođen i pušten na slobodu...Miljan Vidović, poznatiji kao Hofman, osuđen je danas u Osnovnom sudu u Rumi na 10 meseci zatvora zbog zlostavljanja i mučenja. U kaznu će mu, kako je saopštio sudija, biti uračunato i vreme...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Jednom od braće Hofman 10 meseci zatvora

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Feb.2024

U Osnovnom sudu u Rumi izrečena je presuda Miljanu Vidoviću, poznatijem kao Hofman, koji se optužnicom tereti za krivično delo zlostavljanje i mučenje.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.