Izvor: Blic, 19.Sep.2023, 10:19

MILENA RADULOVIĆ STIGLA NA SUĐENJE Nastavlja se ročište Miki Aleksiću za silovanje učenica: Danas će morati da se suoči sa HRABROM glumicom!

Glumica Milena Radulović, jedna od žrtava samozvanog učitelja glume Miroslava Mike Aleksića, koja je prva izašla u javnost i ohrabrila ostale devojke da prijave seksualno nasilje, malopre je stigla na ročište u Viši sud u Beogradu gde će danas dati iskaz povodom seksualnog zlostavljanja koje je trpela tokom časova glume u školi Miroslava Aleksića.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ON JOJ JE VELIKA PODRŠKA Milena Radulović u vezi sa Ognjenom Jankovićem iz "Beogradskog sindikata", došla sa njim na suđenje protiv Mike Aleksića

Izvor: Blic, 19.Sep.2023

Glumica Milena Radulović je na suđenje sa samozvanim učiteljom glume Miroslavom Mikom Aleksićem, došla u pratnji roditelja, ali i sa dečkom Ognjenom Jankovićem, članom grupe "Beogradski sindikat", koji su joj ogromna podrška.

Nastavak na Blic...

SUĐENJE ALEKSIĆU VANREDNO PREKINUTO! Skandalozno ponašanje advokata samozvanog profesora glume, viče na sudiju i kuka da ga Milena Radulović ISPRAVLJA!?

Izvor: Blic, 19.Sep.2023

Suđenje samozvanom profesoru glume Miroslavu Miki Aleksiću vanredno je prekinuto nakon što je njegov branilac advokat Zoran Jakovljević počeo da viče na sudiju i žali se da ga Milena Radulović, hrabra glumica koja je bila žrtva silovanja Aleksića ispravlja?!

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.