Izvor: Blic, 15.Okt.2023, 18:15

MIĆO AKROBATA JE ŽIVA LEGENDA PARAĆINA! U sedmoj deceniji života stoji naopačke na banderi i drvetu, a radi salto na velikim visinama: "Svi se čude kako to uspevam" (FOTO)

Živa legenda svog kraja, Miroslav Jevtić iz sela Sikirica nadomak Paraćina, sedmu deceniju gazi sa takvom lakoćom kao da je dečkić. Nadaleko je poznat i po svom nadimku Mićo Akrobata i to sa pravom, jer ovaj čovek više svog života je proveo izvodeći razne akrobacije i penjući se po drveću, nego normalno hodajući.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

STOJI NAOPAČKE NA BANDERI I DRVETU, RADI SALTO NA VELIKIM VISINAMA Mića Akrobata gazi sedmu deceniju, a ima snage kao mladić! FOTO

Izvor: Pančevac-online.com, 16.Okt.2023, 11:31

Paraćin – Živa legenda svog kraja, Miroslav Jevtić iz sela Sikirica nadomak Paraćina, sedmu deceniju gazi sa takvom lakoćom kao da je dečkić. Nadaleko je poznat i po svom nadimku Mićo Akrobata i to sa pravom, jer ovaj čovek više svog života je proveo izvodeći razne akrobacije i penjući...

Nastavak na Pančevac-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.