Izvor: Blic, 22.Mar.2023, 09:01

MESO BEZ ANTIBIOTIKA?! Da, moguće je

Pileće meso je jedna od najomiljenijih vrsta mesa današnje populacije. Koristi se u raznim kuhinjama sveta, a zbog dobrih nutritivnih vrednosti često je sastavni deo stručnih planova ishrane. Ovo meso se ističe zbog niskog sadržaja masti, zatim što nema ugljene hidrate, a bogato je proteinima. Pored toga, sadrži kalijum, cink, gvožđe, fosfore i natrijum koji su potrebni ljudskom organizmu.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.