Izvor: Blic, 01.Mar.2021, 12:00

MEGA MAXI HIPERMARKET – Centar mega popusta

Mega Maxi hipermarketi u Beogradu, Nišu i Čačku postali su centri mega popusta, povoljne i dobre kupovine. Na lokacijama bivših Tempo prodavnica, koje su renoviranjem i usavršavanjem dobile novo ruho, kupcima je na raspolaganju širok i inovativan asortiman dostupan po dobro poznatim hipermarketskim Tempo cenama. Dodatno, sada svi potrošači imaju jedinstvenu priliku da se opredele za „heroje nedelje“, specijalne ponude određenih proizvoda koji će biti na mega popustu.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Mega Maxi hipermarket - centar mega popusta

Izvor: JužneVesti.com, 01.Mar.2021

Mega Maxi hipermarket postao je centar mega popusta, povoljne i dobre kupovine. Na lokaciji bivše Tempo prodavnice, koja je renoviranjem i usavršavanjem dobila novo ruho, kupcima je na raspolaganju širok i inovativan asortiman dostupan po dobro poznatim hipermarketskim Tempo cenama. Dodatno, sada...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.