Izvor: Blic, 25.Maj.2023, 11:24

MASK NEUSPEŠNO "LANSIRAO" DESANTISA Svi pričaju o katastrofalnoj promociji predsedničkog kandidata: Tviter gori, čak ga je i Bajden ismejao

Guverner Floride Ron Desantis imao je juče upečatljivu promociju svoje kandidature za predsednika SAD pošto je lansirao relativno jednostavne poruke koje odgovaraju opštim preferencijama desničarskog spektra biračkog tela. Postavilo se, međutim, pitanje da li je pametno izabrati Tviter kao platformu i njegovog vlasnika Ilona Maska za sagovornika za pokretanje predsedničke kampanje.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

„Samo Bajden i ja imamo šanse da budemo predsednici“: Da li DeSantis može da pobedi Trampa?

Izvor: Danas, 25.Maj.2023

Pokretanje predsedničke kampanje guvernera Floride Ron DeSantisa na Tviter Space - tviterovoj platformi za onlajn diskusiju - najavljeno je kao "revolucionarno" i naširoko reklamirano kao nova granica za "slobodu govora" u politici. Umesto toga rezultati su bili katastrofa, prenosi Gardijan.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.