Izvor: Blic, 28.Apr.2021, 22:30

MARIJANA MIĆIĆ KAŽNJAVA PSA NASRED ULICE Jedni je kritikuju, a drugi kažu: "To je normalno", jedno je sigurno - ona svoje ljubimce obožava

Glumica Marijana Mićić snimljena je kako nasred ulice udara svog psa maltezera, a nije poznato zbog čega je odlučila da ga kazni. O ovom njenom postupku naširoko se polemiše na društvenim mrežama.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Nakon što su je optužili da je TUKLA SVOG LJUBIMCA, oglasila se Marijana Mićić i sve objasnila: "Iz prevelike ljubavi sam..."

Izvor: Blic, 29.Apr.2021, 19:55

Glumica Marijana Mićić snimljena je kako nasred ulice udara svog psa maltezera, a sada se oglasila i otkrila zašto je kaznila ljubimca.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.