Izvor: Blic, 16.Apr.2021, 22:56

MANIJAK SA ZVEZDARE SE PRAVDAO NA SASLUŠANJU "Polno sam nemoćan, samo sam ispratio devojčicu do toaleta, ONA JE PRIŠLA MENI"

D. Š. (61), pripadnik obezbeđenja tržnog centra na Zvezdari, koji je osumnjičen za pokušaj silovanja deteta (10) u tolaetu objekta, tvrdio je na saslušanju da ima problema sa potencijom i da je devojčica sve izmislila.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

NAMAMIO JE U MUŠKI WC, A ONDA SU NAIŠLA DECA? Stravični detalji seksualnog napada na dete u toaletu

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Apr.2021

Tereti se za obljubu deteta, za šta mu preti pet do 12 godina zatvora...Dragan Š. (61), radnik obezbeđenja tržnog centra "Aviv park" na Zvezdari, nije uspeo da siluje devojčicu (10) u toaletu tog šoping-mola samo zahvaljujući njenoj sestri i drugu! Dok se pedofil skidao ispred devojčice, njeni...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.