Izvor: Blic, 03.Apr.2020, 17:32

MALI BORIS DŽONSON Po kući su ga zadirkivali da izgleda kao premijer, pa je dečak odlučio da stvari postavi na viši nivo (FOTO, VIDEO)

Bredli Džejms (9) iz Šefilda snimio je urnebesni video, nakon što su ga ostali članovi njegove porodice zadirkivali da ima frizuru kao britanski premijer Boris Džonson, preneo je SWNS.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

ZBOG NJEGA GORE DRUŠTVENE MREŽE U UK: Ovo je mali Boris, dvojnik premijera Britanije, ima samo devet godina (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Apr.2020

Zatvoren u kući, on je odlučio da to zadirkivanje prenese na viši nivo...Bredli Džejms (9) iz Šefilda snimio je urnebesni video, nakon što su ga ostali članovi njegove porodice zadirkivali da ima frizuru kao britanski premijer Boris Džonson, preneo je SWNS...On je obukao odelo i otpevao rep pesmu...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.