Izvor: Blic, 11.Mar.2024, 12:45

MAJKA I RANIJE ĆERKI (4) DAVALA SEDATIVE Novi detalji jezivog nasilja u Institutu za majku i dete: Detetu rastvarala lekove u sokove, a evo kako je OTKRIVEN UŽAS

Majka M.R. (43) koja je uhapšena zbog sumnje da je ćerkicu (4) od kraja februara do početka marta drogirala sedativima, otkrivena je nakon što je doktorima u Institutu za majku i dete bilo sumnjivo stanje devojčice. Analizama krvi ukazale su, kako saznajemo, da devojčica ima visoke tragove sedativa u krvi.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Poznati novi detalji jezivog nasilja: Majka detetu rastvarala lekove u sokove

Izvor: B92, 11.Mar.2024

U Institutu za majku i dete otkrivena je majka M. R. (43) koja je uhapšena zbog sumnje da je ćerku (4) od kraja februara do početka marta drogirala sedativima.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.