Izvor: Blic, 18.Jul.2023, 14:31

MAJKA DEČAKA UBICE SA NJIM NA SASLUŠANJU Oglasilo se tužilaštvo o ispitivanju u postupku protiv oca, a evo za šta se on TAČNO sumnjiči

U okviru istrage koju vodi Više javno tužilaštvo u Beogradu protiv Vladimira K. zbog sumnje da je izvršio krivično delo Teška dela protiv opšte sigurnosti, danas je ispitan njegov sin, koji je 3. maja pucajući iz pištolja u OŠ “Vladimir Ribnikar”, koju inače pohađa, ispalio veliki broj hitaca i lišio života radnika obezbeđenja i devetoro učenika, a teško ranio petoro učenika i nastavnicu škole.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tužilaštvo otkrilo detalje saslušanja Koste K.

Izvor: Nezavisne Novine, 18.Jul.2023

U okviru istrage koju vodi Više javno tužilaštvo u Beogradu protiv Vladimira K. zbog sumnje da je izvršio krivično djelo teška djela protiv opšte sigurnosti, danas je ispitan njegov sin, koji je 3. maja pucajući iz pištolja u OŠ "Vladimir Ribnikar", koju inače pohađa, ispalio veliki ..

Nastavak na Nezavisne Novine...

Detalji istrage protiv Vladimira K. ispitan njegov sin K.K.

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 18.Jul.2023

SRBIJA – U okviru istrage koju vodi Više javno tužilaštvo u Beogradu protiv Vladimira K. zbog sumnje da je izvršio krivično delo Teška dela protiv opšte sigurnosti, danas je ispitan njegov sin, koji je 3. maja, pucajući iz pištolja u OŠ „Vladimir Ribnikar“, lišio života radnika obezbeđenja...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.