Izvor: Blic, 05.Dec.2023, 08:25

"MAJA JE MRTVA, TE REČI ĆE ME ZAUVEK PROGANJATI" Devojčica (13) instalirala Tiktok, pa nekoliko meseci nakon toga oduzela sebi život zbog SNIMKA?!

Maja Valš (13) iz Basildona u Velikoj Britaniji izvršila je samobuštvo šest meseci nakon što je napravila nalog na društvenoj mreži Tiktok, a njen otac smatra da upravo to razlog što je devojčica oduzela sebi život.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

"MAJA JE BILA VESELA, VOLELA JE DA SE IGRA I BILA JE DOBAR ĐAK": Napravila nalog na TikToku, a posle šest meseci je bila mrtva

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Dec.2023

Majin život se promenio nakon što joj je otac dozvolio da otvori nalog na TikTOku...Maja Valš (13) iz Basildona u Velikoj Britaniji izvršila je samobuštvo šest meseci nakon što je napravila nalog na društvenoj mreži Tiktok, a njen otac smatra da upravo to razlog što je devojčica oduzela sebi...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.