Izvor: Blic, 20.Sep.2023, 21:42

"MA MOTIKU U RUKU I DA VIDIŠ KAKO SI NORMALAN" Stefan je iskreno opisao kako izgleda život kada si anksiozan, a ovaj komentar najbolje opisuje koliko smo i dalje ZATUCANI

Ispovest Beograđanina Stefana M. kako izgleda jedan dan anksiozne osobe, uz detaljne opise u kojima su se pronašli mnogi koji imaju isti problem, a ima ih i biće ih sve više, kaže medicinska struka, iznedrila je jednu novu činjenicu - da su mnogi surovi, zatucani i i dalje toliko nesvesni činjenice toga da i duša može da boli. Da postoje psihički problemi. Da oni nisu ničija uobrazilja, već realnost koje može da parališe čoveka i razboli ga i fizički.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.