Izvor: Blic, 23.Jan.2024, 05:35

Luka, Vladimir i Aleksej su seli i napravili "Toolly": U Srbiji sada možemo da "naručimo" radnika svih vrsta, evo kako platforma funkcioniše

Imate kvar u stanu i ne možete da nađete majstora, ili ste ga pronašli a on prvi slobodan termin ima za tek dva meseca, ili su pak došli i napravili veću štetu nego što su je zatekli. Tržište Srbije danas, prosto rečeno, ima problem sa majstorima svih vrsta. Luka, Vladimir i Aleksej odlučili su da se uhvate u koštac sa ovim problemom, i u startapu koji su osnovali rade na razvijanju platforme pod imenom Toolly, putem koje, u najkraćim crtama, možete da poručite stručnjaka ili radnika za bilo koji problem ili posao koji imate u kući.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.