Izvor: Blic, 04.Dec.2023, 12:48

"Look Up 2" na Kopaoniku za 2 dana! 6 panela i preko 30 stručnjaka o ključnim problemima i rešenjima istih u ekologiji i energetici

Proteklih godinu dana, a pogotovo leto za nama, pokazali su da su klimatske promene i propadanje životne sredine “gorući” problem našeg doba, i da su vremenom pojave sve intenzivnije, a posledice obe sve veće. Prema grubim procenama šteta od posledica klimatskih promena ove godine broji se u desetinama milijardi dolara globalno. Samim tim što ovi problemi postaju iz godine u godinu sve važniji, "Look Up" postaje redovan godišnji događaj, ne bili se svi trendovi ispratili i blagovremeno doneli svi potrebni zaključci i rešenja.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.