Izvor: Blic, 07.Nov.2023, 19:06

"Ljudi gutaju viljuške, federe od kreveta, jednom smo U TELU NAŠLI DEZODORANS!": Hirurg iz Urgentnog u emisiji Blic TV pokazao neverovatne rendgenske snimke (FOTO, VIDEO)

"Možda u Americi, ali kod nas ne!" Najčešća je reakcija kada laici čuju sa čime se sve susreću lekari Urgentnog centra u Beogradu! Šok za mlade lekare, pravi pakao za iskusne, ovakvi pacijenti mogu da se podvedu pod rubriku "verovali ili ne"! Hirurg, dr Vladimir Arsenijević, načelnik prijema Urgentnog centra Srbije u Beogradu, kaže bi ogromna kolica za rasprodaje u megamarketima bila dovoljna da se smeste svi predmeti koje lekari izvuku iz pacijenata.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Hirurg otkriva kakve predmete je izvlačio iz tela ljudi! "Gutaju viljuške, federe od kreveta, jednom i dezedorans"

Izvor: 24sedam.rs, 07.Nov.2023

Dr Vladimir Arsenijević kaže bi ogromna kolica za rasprodaje u megamarketima bila dovoljna da se smeste svi predmeti koje lekari izvuku iz pacijenata

Nastavak na 24sedam.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.