Letovanje na drvetu

Izvor: NaDlanu.com, 16.Avg.2011, 17:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Letovanje na drvetu

Dosta vam je obaveza, dođe vam da otputujete u neku šumu i da se ugnezdite na nekom drvetu. U svetu savremenog turizma vaša mašta je realnost.

Ako su vam dosadile klasične hotelske sobe, apartmani, kamp kućice, ili ako vas ekonomska kriza nije mimoišla, vreme je da se odmorite u hotelsku sobu u obliku dečje kućice na drvetu. U Mézidon-Canon na severozapadu Francuske, u trendu je nova hotelska ponuda - sobe smeštene visoko na drveću.Pravi raj za ljubitelje prirode i ekologe u srcu i sve one koji mogu da se odmore bez novotarija savremene civilizacije. U ovim sobama nema struje i vode, do sobe dolazite preko mosta načinjenog od užadi. -Pravo povezivanje s prirodom. Mir i tišina. Nije glamurozno, ali je slatko - neka su od prvih utisaka turista, kojima prema nekim svedočenjima ne smeta kiša ili hladnoća.

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.