Leto u akvapark-hotelima

Izvor: B92, 15.Apr.2010, 15:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Leto u akvapark-hotelima

Letovanje s klincima je zabavnije i za mame i tate ukoliko hoteli imaju dobru zabavu. Izdvojili smo neke od hotela koji, pored bazena, imaju i akvaparkove i izuzetno zanimljivu dečju animaciju.

Izvor: 24 sata


Lykia World 5*, Turska

„Lykia World” se nalazi 71 km od aerodroma u Dalamanu, 250 km od aerodroma u Antaliji i 15 km od Fetija. Sastoji se iz dva dela (Lykia Village i Lykia Residence). Ima mini market, suvenirnicu, zlataru, butik kože, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << doktora, rum-servis, internet, knjižaru, uslugu pranja i sušenja veša, parking, restorane, barove, aerobik, pilates, bilijar, centar za igre, časove igranja, fitnes centar, 19 bazena u oba dela i spa centar. Najmlađi će sigurno uživati u ovom kompleksu i akvaparku sa 18 tobogana i osam bazena. Fantastični zabavni park sa tajnim pećinama, skrivenim ostrvom, delom sa ljuljaškama, toboganima i klackalicama, kanjoni, dečje pozorište, mini farma, „lopovksa" šuma, mini fudbal, košarkaški teren, dečji restoran, te „Baby Club”, „Tweety Club”, „Snoopy Club” i „Jokers Club”. Što se zabave tiče, pored turskih noći, tu su i razni zabavni programi kao što su komedije, skečevi, plesni šou, živa muzika, koncerti, karaoke i bioskop.

Kontiki

29.06 - 09.07, avionom

1.110 evra odrasli, deca 660 evra

Aqua Fantasy 5*, Turska

Od centra Kušadasija je udaljen 10 kilometara. Osim tri velika bazena sa toboganima i izdvojenim delom za decu, hotel ima i tri zatvorena bazena i izdvojene dečje bazene. Najveću atrakciju hotela čini akvapark sa brojnim toboganima i bazenima. Za rekreaciju gostima hotela su na raspolaganju dva teniska terena, tereni za košarku, odbojku i mini fudbal, stoni tenis, kuglanje, bilijar. Animacijski program zastupljen je preko celog dana, kako za decu, tako i za odrasle. Za večernji provod u okviru hotela su noćni klub i diskoteka. SPA centar ima saunu, đakuzi, tursko i finsko kupatilo, teretanu, kozmetički salon, kao i salon za različite vrste masaža. Na plaži su zastupljeni mnogi sportovi na vodi. Usluga u hotelu je „all inclusive” (sve je uključeno u cenu).

Sabra travel

02.07 - 12.07, autobusom

970 evra odrasli, dete do 12 godina besplatno u pratnji dve odrasle osobe

Jungle Aqua Park 5*, Egipat

„Jungle Aqua Park” je jedan od najvećih hotela u Hurgadi koji nudi razne vodene zanimacije i veliki vodeni park sa 35 ogromnih slapova, koji je pravi izbor za porodice sa decom. Hotel ima i teniski teren, stolove za stoni tenis, šah, teretanu, spa centar, mini golf, teren za mali fudbal i rimski teatar gde se održavaju programi animatorskog tima. Najmlađi imaju svoje igralište. Aktivnosti i sportovi koji se dodatno plaćaju su: škola ronjenja, iznajmljivanje bicikala, jahanje, diskoteka, video igrice, korišćenje interneta, bilijar, masaža.

Travelland

27.07 - 06.08, avionom

625 evra odrasli, dete do 14. godine besplatan smeštaj u pratnji dve odrasle osobe, plus

avionska karta od 245 evra

Mediteran 4*- Crna Gora

Hotel „Mediteran" smešten je u Bečićima. Akvapark se prostire na 7.500 m2, prima 1.000 ljudi. Na raspolaganju je nekoliko kaskadnih bazena, tobogana, nekoliko džakuzija, vodenih i kafe barova. Poseban deo akvaparka predstavlja sportski kompleks – tereni za tenis, košarku i odbojku.

Individualno

Period 08.06 - 09.07.

i 22.08 - 30.09.

Polupansion dnevno košta 85 evra, deca do 14 godina imaju popust 50 odsto od pune cene (akavapark se plaća 15, odnosno 10 evra)

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.