Izvor: Blic, 12.Jun.2023, 07:22

Leto pred nama na kakvo nismo navikli: Da li je ovo UVOD U NEŠTO NOVO I KATAKLIZMIČNO!? Evo šta kažu stručnjaci

Za razliku od prethodnih godina kada smo se uveliko kuvali još tokom maja, već se približavamo kalendarskom letu, a skoro niko još ni klimu nije pošteno u stanu upalio. Ovogodišnji najtopliji meseci pretvorili su se u potop i atipične vremenske prilike zbog čega se mnogi pitaju da li je ovo „zatišje pred buru“, šta se desilo u atmosferi i šta može da usledi.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uvod u totalnu kataklizmu? Otkriveno šta čeka Srbiju

Izvor: B92, 12.Jun.2023

Ovogodišnji najtopliji meseci pretvorili su se u potop i atipične vremenske prilike, zbog čega se mnogi pitaju da li je ovo "zatišje pred buru"...Meteorolozi su prethodnih dana najavili da će izostati vreli toplotni talasi, da će ih biti, ali znatno ređe, što buni sve koji su očekivali nastavak...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.