Izvor: Blic, 05.Maj.2022, 10:37

Lekari otkrili u kakvom je stanju dečak ZA KOG SE SUMNJA DA IMA NOVI TIP HEPATITISA

Dečak star devet godina, koji od juče leži u Institutu za majku i dete “Dr Vukan Čupić” u Beogradu, oseća se dobro, ali njegova jetra je u teškom stanju, zbog čega će ostati u bolnici na posmatranjima kako bi lekari utvrdili da li je dijagnoza bolesti novi tip hepatitisa i kako bi pokušali da mu pomognu, jer protokol o lečenju još ne postoji, saznaje Nova.rs.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sumnja na novi tip hepatitisa kod dečaka u Beogradu, jetra mališana u teškom stanju

Izvor: Radio 021, 05.Maj.2022

Dečak star devet godina, koji od juče leži u Institutu za majku i dete "Dr Vukan Čupić" u Beogradu, oseća se dobro, ali njegova jetra je u teškom stanju.

Nastavak na Radio 021...

Dečak za kog se sumnja da ima NOVI TIP HEPATITISA juče hospitalizovan, EVO u kakvom je stanju

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Maj.2022

Dečak star devet godina, koji od juče leži u Institutu za majku i dete “Dr Vukan Čupić” u Beogradu, oseća se dobro..Njegova jetra je u teškom stanju, zbog čega će ostati u bolnici na posmatranjima kako bi lekari utvrdili da li je dijagnoza bolesti novi tip hepatitisa i kako bi pokušali...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.