Izvor: Blic, 08.Avg.2020, 07:44

LUKSUZNE JAHTE VREDNE MILIONE EVRA Jarić je svoju birao sa Limom, Novak plovilo nazvao po majci, u trci je Popović, ali i FOLKERKA

Nije tajna da većina javnih ličnosti leti voli da uživa na skupocenim plovilima. Cene luksuznih jahti nisu nimalo zanemerljive, bez obzira na njihove zarade, te se tako neka manja plovila prodaju za oko pola miliona evra dok ima i onih koji koštaju i više od 500 miliona evra. Ovo je samo jedan deo javnih ličnosti koje mogu da se pohvale morskim voznim parkom, na kojem uživaju čitavo leto krstareći.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

LUKSUZNE JAHTE OD ČIJIH CENA BOLI GLAVA: Novak je svoju nazvao po majci, Jarić je birao sa Limom, i trci je i FOLKERKA

Izvor: Kurir, 08.Avg.2020

Veliki broj poznatih ličnosti voli da odmor provede na luksuzim jahtama, ali je mali broj onih koji su to plovilo priuštili sebi. 

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.