Izvor: Blic, 12.Maj.2022, 07:51

LUKSUZ SA ZANIMLJIVOM ISTORIJSKOM PRIČOM U POZADINI: Tri hotela, u tri različita grada, ali jednako raskošni i primamljivi

Inspirisani poznatim kineskim gradom Shang-Du iz 13. veka, iz perioda vladavine Kublaj Kana i njegovom mističnom arhitekturom, Xanadu Hoteli nude All Inclusive koncept visoke klase na međunarodnom nivou. Mnogi poznati putnici Puta svile, među njima i Marko Polo, opisali su Ksanadu ili Shang-Du, kako ga još zovu, kao mesto sa baštama neverovatne lepote, sa kućama ukrašenim zlatnim motivima ptica, sa egzotičnim životinjama i prelepim cvećem - impresivno i očaravajuće mesto, koje se često pominje u kultnim igranim i crtanim filmovima, kao i pesmama.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.