Izvor: Blic, 11.Feb.2020, 17:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LUKA I SOFIJA U ITALIJI DOŽIVELI NEOČEKIVANU STVAR: Snimali se dok su šetali ulicom, a onda su fudbalera zaustavili ONI (VIDEO)

Fudbaler Reala, Luka Jović i manekenka Sofija Milošević uživaju u ljubavi, a zajedničke trenutke često dele na društvene mreže.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"MOŽE LI BOLJE?" Luka Jović i Sofija Milošević podelili slike sa putovanja koje su RASPAMETILE SVE, pogledajte kakva IDILA ih okružuje!

Izvor: Blic, 11.Feb.2020

Fudbaler Luka Jović i manekenka Sofija Milošević od prošle godine su u emotivnoj vezi, a trenutno se nalaze u Italiji, odakle svojim pratiocima pokazuju detalje koje ih okružuju, dok im non-stop upućuju komplimente na račun njihovog izgleda.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.