Izvor: Blic, 16.Maj.2023, 19:47

LUCIFER I DRUŽINA DILERA SA SPLAVOVA Niže inteligencije, nezreli, zavisnici... Optužnica otkriva PROFIL BEOGRADSKIH RASTURAČA DROGE

"Prosečne intelektualne sposobnosti ili ispod proseka, duševna razvijenost ne odgovara kalendarskom dobu, već razvijenosti starijeg maloletnog lica, zavisnost od opojne droge", nalazi su stručnjaka koji su veštačili optužene beogradske dilere. Ovu grupu je predvodio Lazar Marinković zvani Lucifer, ona broji 18 članova, a terete se da su skoro godinu dana prodavali drogu na poznatim beogradskim splavovima i na ulicama Karaburme. Lucifer je bio jedan od vođa partizanove navijačke frakcije "Anti Romi", a na tribini su se uzdigli nakon pada klana Belivuk-Miljković.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.