Izvor: Blic, 01.Feb.2023, 05:35

LOTO SEDMICA OD 3 MILIONA EVRA NIJE JEDINO ŠTO JE OSVOJIO! Neverovatni podaci o dobitnom listiću: 990 dinara uplaćenih na pijaci u Beogradu donelo DOBITAK KAKAV SE NE PAMTI

Srbija je večeras dobila novog loto milionera, a loptica koja mu je donela sreću i bila sedmi pogodak nosila je broj 15.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Milan je srpski loto milioner kojem je dobitak upropastio život: "Video sam da se niko ne raduje, već te samo gledaju nekako drugačije"

Izvor: Blic, 01.Feb.2023

Srbija je sinoć dobila loto milionera, Beograđanina koji je na uplaćenih 990 dinara osvojio tri miliona evra, tako što je pogodio dobitnu kombinaciju. Pored nje, pogodio je još sedam šestica što mu je donelo još 1, 6 miliona dinara, odnosno, nešto više od 10.000 evra.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.