Izvor: Blic, 12.Jan.2021, 21:21

"LOŠE JE, PRIMA MORFIJUM"! Supruga Čedomira Jovanovića za "Blic" o njegovom stanju: Imao je gušenja i trpi jezive bolove, NE POTCENJUJTE KORONU

Posle korone koju je imao u julu kada je jedva preživeo, Čedomir se pridržavao svih saveta lekara. Neistina je da je bio nemaran i da mu se stanje zbog toga pogoršalo – kaže za „Blic“ Jelena Jovanović, supruga lidera LDP Čedomira Jovanovića.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Loše je, trpi jezive bolove, prima čak i morfijum" Supruga Čedomira Jovanovića o njegovom stanju

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Jan.2021

Jovanović je pre šest meseci imao tešku obostranu upalu pluća izazvanu korona virusom..Posle korone koju je imao u julu kada je jedva preživeo, Čedomir se pridržavao svih saveta lekara. Neistina je da je bio nemaran i da mu se stanje zbog toga pogoršalo - kaže Jelena Jovanović, supruga lidera...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Supruga Čedomira Jovanovića: Loše je, prima morfijum

Izvor: Nezavisne Novine, 12.Jan.2021

BEOGRAD - Poslije korone koju je imao u julu kada je jedva preživio, Čedomir se pridržavao svih savjeta ljekara. Neistina je da je bio nemaran i da mu se stanje zbog toga pogoršalo, kaže Jelena Jovanović, supruga lidera LDP Čedomira Jovanovića.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.