Izvor: Blic, 01.Apr.2023, 00:50

LOLITA SLOBODNA NAKON POLA VEKA! Kit ubica od DVE TONE ponovo u okeanu

Zvaničnici Morskog akvarijuma u Majamiju postigli su "obavezujući dogovor" sa neprofitnom organizacijom "Prijatelji Lolite", po kome će kit ubica od 2,26 tona, poznat pod imenom Lolita u roku od dve godine biti pušten u Tihi okean, nakon više od pola veka provedenih u akvarijumu. Za povratak Lolite u prirodnu sredinu biće potrebna saglasnost američke savezne vlade, prenosi Rojters.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

ZASLUŽENA PENZIJA ZA LOLITU: Posle pola veka najpoznatiji kit UBICA konačno na SLOBODI - pustiće je u Tihi okean (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Apr.2023

Postignut je dogovor..Zvaničnici Morskog akvarijuma u Majamiju postigli su "obavezujući dogovor" sa neprofitnom organizacijom "Prijatelji Lolite", po kome će kit ubica od 2,26 tona, poznat pod imenom Lolita u roku od dve godine biti pušten u Tihi okean, nakon više od pola veka provedenih u akvarijumu...Za...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.