Izvor: Blic, 14.Jan.2024, 08:03

"LEŽAO JE MRTAV I UKOČEN 14 SATI" Marinku je pozlilo, pao je i umro, ćerke tvrde da je Hitna pomoć ODBILA da dođe: Rekli su da ne izlaze na teren posle 19 sati! Novi šok je tek POSLE USLEDIO (FOTO)

Kćerke Marinka Rudakov (68) iz Glušaca, koji je preminuo u svom domu 10. januara u noć, tvrde da su više puta zvale Hitnu pomoć u Bogatiću, ali da se niko nije pojavio da pomogne njihovom ocu kada mu je tokom večeri pozlilo. One su na društvenim mrežama objavile snimak i fotografije kojima tvrde da su lekari nesavesno postupili, uz emotivnu poruku da je njihov "otac ležao mrtav 14 sati, a oni nisu došli smrt da utvrde", ali su, kako navode u izveštaju, napisali da su izlazili na teren.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.