Izvor: Blic, 21.Avg.2023, 16:38

LEKARI UKC NIŠ IZVELI ČUDO! Spasili Nišliji šaku koju mu je odsekao cirkular!

Lekari UKC Niš izveli su čudo: Nišliji Z.C. (64) godine kome je circular juče odsekao šaku, uspeli su da prišiju odsečeni deo tela tako da čak ponoovo može pomera prste! Nezgoda se desila juče, dok je Z.C. sa komšijom sekao drva pripremajući ogrev za zimu. Povređeni Nišlija je dovezen u UKC Niš, a prognoze nisu bile nimalo optimističke jer je šaka bila skoro u potpunosti odsečena I držala se samo na delu kože.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Umesto amputacije, lekari Nišliji spasili šaku

Izvor: JužneVesti.com, 21.Avg.2023

Iako su iz Univerzitetskog kliničkog centra prvobitno saopštili da je odlučeno da će Nišliji sa povredom šake ona biti amputirana, kako saznajemo, niški lekari uspeli su 64-godišnjem muškarcu da sačuvaju ruku. To su, danas, potvrdili i iz UKC-a...Sa teškom povredom desne šake u Klinički...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.