Izvor: Blic, 21.Mar.2023, 09:24

LEKARI MU SE SVIM SILAMA BORE ZA ŽIVOT Mladić pokušao da razdvoji dve grupe na novobeogradskom splavu, pa izboden nožem u jetru

Beogradska policija od subote traga za muškarcima koji su na splavu na Novom Beogradu tri puta nožem ubola M. B. (23).

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

HOROR NA BEOGRADSKOM SPLAVU! Mladić izboden nožem, bore mu se za život - POLICIJA NA NOGAMA

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Mar.2023

Istragu vodi Više javno tužilaštvo u Beogradu...Beogradska policija od subote traga za muškarcima koji su na splavu na Novom Beogradu tri puta nožem ubola mladića (23), saznaje se...On se u teškom stanju nalazi u bolnici, a nož mu je oštetio jetru...Nezvanično, u subotu je došlo do obračuna...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

"OSTAO JE SAM DA LEŽI U LOKVI KRVI" Očevidac jezive tuče na beogradskom splavu otkrio za "Blic": "Pokušao je da razdvoji dve grupe navijača, a oni su ga izboli u jetru"

Izvor: Blic, 21.Mar.2023

- Mladić je ležao na podu u lokvi krvi. Tri puta su ga uboli u jetru, izvadili su mu žučnu kesu. Razdvajao je dve navijačke grupe iz blokova. Na kraju su ga svi ostavili i otišli - priča za “Blic” očevidac jezive tuče koja se desila u subotu ispred jednog beogradskog splava.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.