Izvor: Blic, 26.Apr.2020, 15:55

LEKARI IZNELI ALARMANTNE BROJKE I PREDVIĐANJA Da li nam u Srbiji preti nova epidemija koja nema veze sa koronom osim što je opasna koliko i ona?

U jeku pandemije korona virusa, u nestrpljivom čekanju nove vakcine kao spasonosnog rešenja za bolest koja odnosi stotine hiljade života širom sveta, izgleda da se donekle zaboravilo na druge vakcine - posebnno na onu zbog čijeg smo smanjenog obuhvata vakcinisanja imali epidemiju u skorijoj prošlosti. Reč je naravno o MMR vakcini.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

JEDNAKO ZLO KAO KORONA: Lekari upozoravaju, stvari se otimaju kontroli, Srbiji preti NOVA EPIDEMIJA

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Apr.2020

Alarmantne brojke i predviđanja..U jeku pandemije korona virusa, u nestrpljivom čekanju nove vakcine kao spasonosnog rešenja za bolest koja odnosi stotine hiljade života širom sveta, izgleda da se donekle zaboravilo na druge vakcine - posebno na onu zbog čijeg smo smanjenog obuhvata vakcinisanja...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.