Izvor: Blic, 27.Maj.2020, 14:18

"LEGALISTA SAM, POŠTOVAĆU ODLUKU" Košarac o disciplinskom procesu zbog prisustva na slavlju u Sarajevu

Ministar spoljne trgovine i ekonomskih odnosa u Savetu ministara Staša Košarac smatra da je SNSD još jednom pokazao da je najjača i najorganizovanija politička partija, koja je pokazala snagu time što je otvorila disciplinski proces protiv njega zbog ponašanja u doba vanrednog stanja izazvanog virusom korona, piše Srna.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Košarac: Legalista sam, poštovaću odluku institucija

Izvor: Nezavisne Novine, 27.Maj.2020

BANJALUKA - Ministar spoljne trgovine i ekonomskih odnosa u Savjetu ministara Staša Košarac smatra da je SNSD još jednom pokazao da je najjača i najorganizovanija politička partija, koja je pokazala snagu time što je otvorila disciplinski proces protiv njega zbog ponašanja u doba vanrednog ..

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.